Skip navigation

Veiledning til valg

Finn ut hvilket varmesystem som passer for deg. Med de drivstoffdrevne varmeapparat (Hydronic-serien) og de elektriske varmeapparatene (Plugtronic-serien) har vi en løsning for ethvert behov.

Hvordan bor du?
Hvis du bor i en enebolig med garasje, er det naturlige valget et elektrisk varmeapparat. Hvis du bor i byen, kanskje i en leilighet, og vanligvis parkerer bilen ute langs gaten, bør du velge et drivstoffdrevet varmeapparat.

Hvor ønsker du å bruke varmeapparatet?
Hvis du ønsker å bruke varmeapparatet overalt, også på de mest avsidesliggende steder, og hvis du også tror du kan få bruk for tilleggsvarmefunksjonen mens du er underveis, bør du velge et drivstoffdrevet varmeapparat. Hvis bruken begrenser seg til hjemme i egen bolig og på jobben, er et elektrisk varmeapparat et godt valg.

Trenger du å lade batteriet jevnlig?
Hvis dette er tilfellet, bør du velge et elektrisk varmeapparat, som kan leveres med en intern batterilader.

Hvordan ønsker du å aktivere varmeapparatet?
Hvis ekstern tilgang til varmeapparatet er viktig for deg, skal du velge et drivstoffdrevet varmeapparat. Det leveres med effektive fjernkontroller eller med EasyStart Web, som gjør det mulig å aktivere via app eller nettleser fra enhver enhet med Internett-forbindelse. Det har også et tidsur.Et elektrisk varmeapparat må kobles til strøm for å kunne aktiveres.